FacebookTwitterVKontakteПідписатися на RSS

Атестація 2018

/Files/photogallery/IMG-457dbbf58c80295a0caca130cad694c2-V.jpg

/Files/photogallery/IMG-c017d009eb47e77c75348466107b2252-V.jpg

Атестація педагогічних працівників – це система заходів, спрямована на всебічне комплексне оцінювання їх педагогічної діяльності, за якою визначається відповідність працівника займаній посаді, рівень його кваліфікації та присвоюється (підтверджується) кваліфікаційна категорія, педагогічне звання.

Відповідно до плану роботи атестаційної комісії Рокитненської ЗОШ І-ІІІ ступенів, 26 березня 2018 року відбулося підсумкове засідання за участю методиста РМК Ротару Л. М. Атестаційна комісія вивчала педагогічну діяльність працівників, які атестувалися у 2017/2018 навчальному році шляхом участі в тематичних тижнях, відвідування уроків, позаурочних виховних заходів, вивчення рівня навчальних досягнень учнів, ознайомлення з участю працівників у роботі методичних комісій, виступах у фахових виданнях, конкурсах, виставках та звітах на методичній раді.

Про свою педагогічну діяльність за останні п’ять років звітувало 6 педагогічних працівників. Вони представили свій звіт у вигляді мультимедійних презентацій.

Усі педагогічні працівники, що атестувались, успішно пройшли атестацію на відповідність займаним посадам, раніше присвоєним кваліфікаційним категоріям та званням.

За підсумками атестації прийняті рішення:

1. Всі педагогічні працівники відповідають займаній посаді.

2. Присвоїти кваліфікаційну категорію «спеціаліст другої категорії»: вчителю початкових класів Якобець К. В. та соціальному педагогу Поповій М. М.

3. Присвоїти кваліфікаційну категорію «спеціаліст першої категорії»: вчителю початкових класів Присняк Л. М., вчителю іноземних мов Кирилюк М. В., вчителю історії та правознавства Ізвак А. Л.

4. Порушити клопотання перед атестаційною комісією ІІ рівня про підтвердження кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії» та присвоєння звання «старший вчитель» вчителю іноземних мов Ігнатюк І. О.

Педагогічний колектив вітає своїх колег та адміністрацію з успішною атестацією та бажає творчого натхнення та подальших досягнень!

Кiлькiсть переглядiв: 182